In 10 stappen naar een slank en gezond lichaam

 

Ik voel me altijd geweldig en “licht” in de zomer...

Luchtige lichte kleding, lopen op lichte schoenen (of op je blote voeten), water met wat lichte munt of citroen smaak, lichte maaltijden,……heerlijk!

 

Wanneer je veranderingen in je leven wilt aanbrengen –op welk gebied dan ook- dan is de zomer daar dus een uitstekend moment voor. Het is langer licht, het ruikt lekker, de zon schijnt en de lucht zit barstensvol met positieve energie.

 

De zomer is dan ook ideaal om je minder prettige of misschien zelfs slechte gewoontes een positieve draai te geven. Bijvoorbeeld je eetgewoonten.

 

Het werkt het heel goed om met een stappenplan te werken en naar visualisaties te luisteren. 

In de sport is visualisatie een veel gebruikt ‘instrument’ om effectief te trainen en voorbereiden op een wedstrijd. Veel succesvolle sporters gebruiken het inbeelden van situaties of handelingen naast het fysieke trainen. Doordat je hersenen geen onderscheid kunnen maken tussen ‘echte’ of ‘ingebeelde’ situaties werkt het voorstellen van een handeling hetzelfde als het uitvoeren ervan.

 

Dat kan jij ook.

Luister naar onze visualisaties en je onderbewustzijn voert vanzelf de veranderingen door. Het werkt super snel en je zult al snel resultaat bemerken. Makkelijker wordt het niet.

 

Zo heb ik al honderden mensen over de hele wereld met de De Gabriel Methode geholpen gezonder te gaan leven om zo makkelijk zonder stress hun ideale gewicht te bereiken. 

Klik HIER voor 10 simpele Gabriel Methode stappen om ingesleten gewoontes makkelijk te veranderen en meer aandacht te hebben voor je lichaam en geest.

 

Wil je ook deze unieke en bewezen methode ervaren?
Klik
HIER voor het voordelige e-boek en HIER voor de visualisaties.

 

Maak het jezelf niet te moeilijk. ‘Gemak dient de mens’; ik hou er van!  

 

Ik wens je een lichte, fijne zomer toe.

Please reload

Featured Posts

Waarom buiten sporten/bewegen beter voor je is

August 26, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

December 11, 2018

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Blij met wie je bent!