Wordt ook gecertificeerd GM coach!

Steeds meer mensen kiezen voor een andere benadering dan het gebruikelijke lijnen/diëten. En dat merken we! Onze Gabriel Methode-aanhang groeit gestaag en ook de vraag naar gerichte coaching en training neemt toe. Ons doel is door heel Nederland een professioneel Gabriel Methode-coach netwerk te hebben, zodat er lokaal ondersteuning is voor wie daar behoefte aan heeft. 

 

Heb jij een coaching praktijk en lijkt het je waardevol om cliënten te kunnen begeleiden via de Gabriel Methode? Heb je een HBO denk- en werkniveau en ben je bij voorkeur NLP opgeleid? Dan is onze GM-coach opleiding wellicht een mooie aanvulling op jouw huidige werkzaamheden.

 

Wat bieden we?

Een gedegen training waarin we je de achtergronden van de Gabriel Methode bijbrengen. Tevens geven we je tools die jou helpen om jouw cliënt te helpen zijn of haar emotionele, mentale, energetische en spirituele redenen achter het aanstaan van de VET-knop op te lossen. We gaan hierbij uit van kwantummechanisch denken, NLP, transpersoonlijke psychologie, EFT en energetisch/lichaamswerk.

 

We leren je niet HOE je moet coachen. Deze vaardigheid behoor je al met je mee te brengen. Verder kiezen we ervoor om een homogeen team te creëren. Van belang is dan uiteraard of je als persoonlijkheid binnen het team past. Vandaar dat we je graag eerst persoonlijk leren kennen voordat we met elkaar dit opleidingstraject in gaan.

 

Data opleiding:

Alle lessen zijn op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur

 9 september

30 september

14 oktober

 4 november

25 november

16 december

 

Locatie: Flow Plaza, Zaanenstraat 18 in Haarlem (www.flowplaza.nu)

 

Officieel gecertificeerd. Wanneer je de coach-opleiding hebt afgerond, ben je officieel gecertificeerd en kan je ervoor kiezen om je (tegen een vergoeding) te verbinden aan de Nederlandse Gabriel Methode website. Verder mag je het GM-logo voeren, krijg je toegang tot onze trainingsmaterialen en kun je - naast coaching - lokaal GM-introductie trainingen geven. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor de opzet en de invulling hiervan.

 

Klik hier om je in te inschrijven

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar desiree@thegabrielmethod.com

Ik beantwoord graag jouw persoonlijke vragen.

 

 

Please reload

Featured Posts

Waarom buiten sporten/bewegen beter voor je is

August 26, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

December 11, 2018

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Blij met wie je bent!