Dat is te gek! In een paar seconden van je stress af!

March 28, 2017

Is het je wel eens opgevallen hoe gemakkelijk het is om op te sommen wat er allemaal niet goed is aan jezelf, je leven, bepaalde omstandigheden? Vreemd genoeg doen de meeste van ons dit automatisch de hele dag. Ja, zelfs de meest positieve onder ons zullen (bewust of onbewust) toch nog de focus hebben op wat er niet goed of zelfs fout is.

 

Weet je hoe je jezelf instant ontspanning kunt geven? Door je bewust te focussen op wat er allemaal nu al goed is aan jezelf, je leven, de wereld. Denk eens na over je sterke punten, iets wat je voor een ander hebt gedaan, je positieve eigenschappen, de dingen die je bereikt hebt.

 

Doe dit eens vaker! Doe het elke dag! Voel hoe het veranderen van je perspectief direct een positieve uitwerking heeft op je gevoel, je houding, je gedachten. Observeer hoe deze simpele oefening je direct ruimte geeft!

 

Een beetje hulp nodig? Maak dan gebruik van de downloads op onze webshop. Laat ons het werk voor je doen, om je als het ware op weg te helpen. Creëer hiermee een goede gewoonte die je uiteindelijk zelf kunt gaan doen, gewoon met gerichte aandacht. Dan zal je merken dat ‘kiezen voor een positieve focus’ gewoon een gewoonte is geworden!

 

https://www.thedaydreamcompany.com/nl/de-gabriel-methode/downloads/​

 

Désirée Manders is internationaal Gabriel Methode coach, life coach, -trainer en –spreker. Zij is gespecialiseerd in werken met het onderbewustzijn en wordt geroemd om haar unieke aanpak met snelle en blijvende resultaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Waarom buiten sporten/bewegen beter voor je is

August 26, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

December 11, 2018

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Blij met wie je bent!