Ontspannen afvallen, ontspannen de zomer in!

April 27, 2016

 

De zomer staat weer voor de deur! Maak jij je ook nu al zorgen over dat je straks weer in je bikini of zwembroek moet? Overweeg je ook dit jaar weer om aan de dieet shakes of dieet repen te gaan in de hoop dat je zo een paar pondjes kunt verliezen?

Doe het niet!

Diëten werken niet en je lichaam dwingen af te vallen zorgt er alleen maar voor dat je na de zomer diezelfde pondjes weer aankomt. Waarschijnlijk nog met een pondje extra ook, zodat je tegen het eind van het jaar weer op dieet gaat om toch vooral strak de feestdagen in te kunnen gaan....

 

Herkenbaar?

Er is een reden waarom je lichaam het overgewicht MOET vasthouden; voor mensen die regelmatig moeten diëten werkt het overgewicht als een beschermingsmechanisme. Wanneer je leert waarom jouw lichaam dit extra gewicht DENKT nodig te hebben, kan je gaan beginnen om voor iets anders te kiezen en op een ontspannen manier voor altijd het overgewicht los te laten.

 

Hoe je dit doet en nog veel meer leer je in mijn online cursus. Bestel de cursus vandaag nog zodat ook jij dit jaar gewoon ontspannen de zomer tegemoet kunt gaan!

 

http://www.degabrielmethodewebshop.nl/voordeelpakketten/gabriel-methode-cursus/

 

 

Please reload

Featured Posts

Waarom buiten sporten/bewegen beter voor je is

August 26, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

December 11, 2018

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Blij met wie je bent!