Decemberperikelen

November 25, 2014

coach Monic Diks;

 

"Onlangs ving ik een gesprek op over de dieetstress van de komende decembermaand; alle culinaire verleidingen, winkels met bergen chocola, pepernoten en marsepein om over kerst en oud&nieuw nog maar te zwijgen…. Hoe kom ik die decembermaand door? Ga  ik lijnen of juist volop genieten van al het lekkers en in januari op rantsoen?

Voorheen was ook ik rond de feestdagen volop met mijzelf en anderen in gesprek over hoe en wanneer ik het allemaal anders zou gaan doen; Herkenbaar?

 

Maar nu? Geen seconde ben ik daar mee bezig! De flarde van het gesprek dat ik opving maakte me daar van bewust. Wàt een winst!

En ik had het niet eens in de gaten voor ik dat gesprek opving. Ik geniet volop en heb die strijd niet meer, kom maar op met die decembermaand - ik heb er zin in!  Zo kan het dus ook!

Woon je in de buurt van Deventer, spreekt de Gabriel Methode je aan en lijkt het je fijn om inspiratie op te doen, je gesteund te voelen, vragen te kunnen stellen en samen met anderen met de Gabriel Methode bezig te zijn? Wil jij ook gezond en relaxt door die decembermaand heen?

Ik ontmoet je graag op 8 december voor de GM Inspiratiebijeenkomst die elke 2e maandag van de maand in Deventer plaatsvindt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Waarom buiten sporten/bewegen beter voor je is

August 26, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

December 11, 2018

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Blij met wie je bent!