Instant stress release; ademhalingsoefening met Gabriel Methode coach Marjolijn Loderichs

February 17, 2014

Ervaar je stress? Heb je te maken met een lastige situatie? Deze simpele, korte oefening helpt je om direct weer tot rust te komen. Tijdens de Gabriel Method retreat in Kiama, Australië 2013, geeft Marjolijn Loderichs een korte presentatie en legt ze uit hoe de hart coherentie oefening werkt. Er is ook een app te downloaden; GPS for the soul. http://www.heartmath.org/free-services/solutions-for-stress/gps-for-the-soul.html

Please reload

Featured Posts

Waarom buiten sporten/bewegen beter voor je is

August 26, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

December 11, 2018

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Blij met wie je bent!